پاورپوینت تهویه هوا در صنایع غذایی

دسته بندي : علوم پزشکی » طب کار و ایمنی
توضیحات:
پاورپوینت تهویه هوا در صنایع غذایی، در 15 اسلاید.

اصول تهویه در صنایع غذتیی و انوع سیستم های تهویه

بخشی از متن فایل:
دلایل بسیاری وجود دارد که استفاده از سیستم های تهویه سوله های صنعتی را توجیه می سازد و انکاری در آن وجود ندارد که کارگران در محوطه های کارگاهی و صنعتی برای بهتر کار کردن و سالم بودن، به هوای تازه و آزاد نیاز دارند. این مسئله برای سوله های صنعتی سربسته و دارای آلودگی بیشتر، از اهمیت بالاتری برخوردار است. یک کارخانه مواد غذایی معمولا با چالش‌هایی در زمینه پاکیزگی کارمندان خود که با مواد غذایی سر و کار دارند، روبرو است. جنبه مهم دیگر در خصوص نظافت یک کارخانه مواد غذایی، سیستم تهویه آن است. نصب سیستم‌های تهویه مناسب با دمنده‌های گریز از مرکز با فشار بالا و تجهیزات خنک کننده برای کارخانه به همان اندازه مراحل تهیه غذا، حائز اهمیت است. برای تهویه کارخانه، بلوئر هوا در جهتی قرار می‌گیرد که هوای داخل را به محیط بیرون انتقال دهد.

فهرست مطالب:
تهویه سوله های صنایع غذایی
اهمیت سیستم تهویه برای کارخانه مواد غذایی چیست؟
سیستم های تهویه کارخانه
تهویه صنایع غذایی
سیستم تهویه کارخانه به چه تجهیزاتی نیاز دارد؟
کاربرد هواساز هایژنیک-آنتی باکتریال در صنایع غذایی چیست؟
هواساز هایژنیک در چه صنایع غذایی کاربرد دارد؟
و ...
دسته بندی: علوم پزشکی » طب کار و ایمنی

تعداد مشاهده: 855 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.pptx

فرمت فایل اصلی: pptx

تعداد صفحات: 15

حجم فایل:3,860 کیلوبایت

 قیمت: 20,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • محتوای فایل دانلودی:
    فایل پاورپوینت